Šapić oštro o Vesiću: Trpeo sam njegove frustracije zbog "mira u kući", udara ispod pojasa

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da neće da trpi frustracije ministra građevinarstva Gorana Vesića i udarce ispod pojasa.
Šapić oštro o Vesiću: Trpeo sam njegove frustracije zbog "mira u kući", udara ispod pojasa
Foto: Beta/Milan Ilić
On je na konferenciji za novinare rekao da je ćutao nekoliko godina jer se bavio Beogradom i stvarima koje je trebalo da budu urađene, dodavši da je trpeo Vesića zbog "mira u kući", jer ide i "kukumavči" u Srpskoj napradnoj stranci (SNS).
 
Šapić je rekao da ga je SNS zvala da dođe u SNS i da su znali da ako njega bude, Vesića neće biti, da su ga postavili za potpredsednika, kao i da su ga kandidovali za gradonačelnika.
On je istakao da će danas rešiti dilemu "ko koga voli, a ko koga ne voli" i da neće da dozvoli "da isfrustrirani pojedinci" koče i njega i SNS i celo društvo, kao i da će sve udarce ispod pojasa vraćati direktnim udarcima.
 
"Kako postavljate za potpredsednika i kako kandidujete za gradonačelnika nekoga koga ne volite? Ne postoji veći deoničar SNS od mene. Ja sam svoju parlamentarnu stranku ugasio i podneo velike žrtve. Verovao sam u politiku SNS i verujem i danas", poručio je Šapić.
On je rekao da nema svoje novinare koje izvodi na žurke, kao i da nema svoj gej lobi.
 
"Nemam svoje prijateljice koje se valjaju po jutarnjim programima koje imaju razne šeme i kombinacije, ne plaćam lažne analitičare i bivše političare koje niko neće kao Jovanovića, jer je nuđeno meni pre dve godine da ga plaćam. Nemam BIRN koji pomažem i finansiram da bi vodio moje bitke što unutar stranke i van stranke, nemam veze u opozicionim medijima", rekao je Šapić.
 
Kako je naveo, Vesić sve to ima i više to neće dozvoljavati zarad mira u kući.
  • Agamemnon

    06.07.2024 07:15
    Opozicija
    Se nada da neradom i ogovaranjem dođe na vlas' e pa malo morgen !
  • Q

    05.07.2024 23:15
    Blizanci
    Ne zna se koji je ljigaviji od ove dvojice.
    Ogroman problem mi imamo pred nama , rudarenje litijuma, i ova dva pijaca samo skreću pažnju od tog pitanja . Ne nasedajte...
  • Izgleda

    05.07.2024 18:39
    Puče tikva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija