Došao s konjem u kafić, pretukao konobara jer nije hteo da ga usluži

Tridesetosmogodišnji S.D. saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnih dela "teška telesna povreda" i "nasilničko ponašanje".
Došao s konjem u kafić, pretukao konobara jer nije hteo da ga usluži
Foto: 021.rs (arhiva)

On se tereti da je 26. juna u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško povredio D.A. (64) zadavši mu više udaraca rukama i nogama u glavu i telo, saopštilo je Tužilaštvo, prenosi N1.

D.A. ga je, kako se navodi, prethodno upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao s konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri.
Optuženi je takođe na oštećenog bacao stolice iz lokala u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti, a ceo događaj je zabeležen kamerom video nadzora.
 
Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a sud mu je odredio pritvor.

Teme

NAPAD
  • Б

    08.07.2024 10:43
    Тако то бива
    Тако то бива кад људе тераш да читају народне песме у којима Краљевић Марко пола пије, а пола Шарцу даје, па онда то људи схвате буквално и крену да лично пробају.
  • Simela

    07.07.2024 21:43
    Lajašo
    “A jel’ znaš ko sam, bre, ja?”
  • Žika

    07.07.2024 16:46
    Konj heroj
    Bravo za konja koji je preživeo nasilničko ponašanje svoga vlasnika a kad je došla policija nije ga druknuo već je i dalje na njegovoj strani da su svi malo više kao ovaj svedok bilo bi bolje ali ovde su heroji drukare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija