Uhapšene dve osobe: Pretukli i izboli muškarca koji je kasnije preminuo

Beogradska policija uhapsila je A.G. (33) i E.D. (33), oboje iz Beograda, zbog sumnje da su počinili krivično delo "teška telesna povreda".
Uhapšene dve osobe: Pretukli i izboli muškarca koji je kasnije preminuo
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su, 3. jula, na Paliluli, zadali više udaraca i naneli teške povrede noževima četrdesetjednogodišnjem muškarcu, koji je kasnije preminuo, saopštio je MUP.
Policija je pretresom stana u kom su osumnjičeni uhapšeni, pronašla dva noža kojima je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.
Telo četrdesetjednogodišnjeg muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • NS

    06.07.2024 07:07
    Za šta terete za ubistvo ako su ovo teže povrede? Kad umreš odmah a ne u bolnici?
  • Steva

    06.07.2024 06:22
    oj srrbijo med šljivama
    A, šta je sa onom dvojicom sportista,fudbalera koji su pre pola godine isto tako izboli noževima onog kikboksera nema od njih ni traga ni glasa.Da se nisu možda zamonašili ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija