Jurio putem Ruma - Šabac 246 kilometara na sat, prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje

Policija je isključila iz saobraćaja vozača koji je na auto-putu Ruma - Šabac vozio brzinom od 246,6 kilometara na čas.
Jurio putem Ruma - Šabac 246 kilometara na sat, prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje
Foto: 021.rs
Reč je o tridesetjednogodišnjem vozaču.
On je vozio u automobil "audi", saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Potiv njega je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.
  • Godža

    10.07.2024 15:05
    Na Psihijatriju
    Za ovakve kao i pijane i drogirane za volanom treba obavezno oduzimati vozila i dozvole a novčane kazne treba da budu PAPRENE. Ne bi im dozvolio dalje učešće u saobraćaju doživotno a uveo bih i obavezno posmatranje na psihijatriji jer im sigurno nešto fali dok se tako ponašaju ! Ni zakonodavci nisu mnogo bolji kad ništa ne preduzimaju nego kažnjavaju prekoračenja od 1 km./h. a ove balvane maze sa niskim kaznama umesto zatvor za pamćenje ! U zatvor i na psihijatriju plus po džepu....
  • Sveta i Mileta

    08.07.2024 10:37
    @Jelena
    Slabo vi vozite po autoputevima, postoje kamere na skoro svim izlazima i meri se prosečna brzina po sekcijama, a na naplatnoj rampi čeka patrola koja piše kazne. Doduše ne uvek i ne od 0-24h.
  • Зоран

    07.07.2024 19:26
    Брза вожња
    Треба мењати казнену политику, за пребрзу и насилничку вожњу висина казне треба да је 10 % од продајне цене (новог) возила којим је начињен прекршај и ако одлучи суд трајно одузимање возила и забрана управљања моторним моторним возилима !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina