Marko Đurić ide u Vašington na samit NATO

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić najavio je danas da će predstavljati Srbiju u Vašingtonu, na predstojećoj nedelji samita NATO.
On je naveo da je Srbija posvećenja saradnji s alijanskom i da ostaje pri svojoj politici vojne neutralnosti i čuvanja nacionalnih interesa.
"Čast mi je što ću predstavljati Srbiju u Vašingtonu na nizu događaja u nedelji samita NATO. Posvećeni smo dijalogu i saradnji dok istovremeno ostajemo čvrsto pri našoj politici vojne neutralnosti i nacionalnim interesima“, napisao je Đurić na mreži X.
On je rekao da će predstaviti politiku Srbije i razgovarati sa "predstavnicima zemalja sa kojima Srbija deli i sa onima sa kojima manje deli ili ne deli stav stavove o regionalnim i međunarodnim temama“.
 
Godišnji samit NATO-a održava se u Vašingtonu od 9. do 11. jula.
  • Zika zivac

    08.07.2024 08:24
    nema
    Zadatak je dobio idi sa bubicom u uvetu, kad dobojes signal tapsi i smej se, nema signala nista sedi i zveraj u prazno
  • Milorad

    07.07.2024 18:36
    Veleizdaja za koju ce neko robijati.
  • Ђока Јајара

    07.07.2024 16:22
    Види се да смо војно неутрални а политички Нато плаћеници ,зато и не иде војни министар него политички

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija