Pritvor Beograđaninu koji je kod Leskovca izazvao udes, odbio alkotestiranje, pa povredio policajca

M. J. (29) iz Beograda određen je pritvor zbog nanošenja telesnih povreda policajcu iz Leskovca.
Pritvor Beograđaninu koji je kod Leskovca izazvao udes, odbio alkotestiranje, pa povredio policajca
Foto: 021.rs
Nakon saslušanja, na predlog javnog tužioca, osumnjičenom je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Takođe, reč je o krivičnom delu sa elementima nasilja, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju preko pet godina, pri čemu je način izvršenja doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, navedeno je u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.
Argument da se pritvor odredi zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke nije prihvaćen, na šta je uložena žalba.
 
Leskovačka policija uhapsila ovog Beograđanina zbog sumnje da je u petak uveče izazvao udes, a zatim odbio alkotestiranje, uputivši uvrede policiji.
On je, kako se sumnja, upravljajući "nisanom" usled neprilagođene brzine kretanja sleteo sa puta i udario u objekat pored puta, a kada je saobraćajna patrola pokušala da ga alkotestira, on je odbio testiranje, uputivši uvrede policiji dok je jednom policijskom službeniku naneo telesnu povredu.
 
Takođe, prilikom dovođenja u službene prostorije, osumnjičeni je pretio i vređao policajce.
  • Analitićni guru

    08.07.2024 12:10
    Maximalna
    Kazna ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija