Vesić najavio: Poskupljuju vozne karte

Do kraja godine će biti gotova brza pruga Beograd-Subotica i poskupeće vozne karte, pa će karta od Beograda do Subotice koštati oko 1.100 dinara.
Vesić najavio: Poskupljuju vozne karte
Foto: 021.rs
To je najavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.
 
On je rekao i da će do maja 2025. u Srbiji biti postavljeno novih 80 elektropunjača, a u naredne četiri godine 320 novih punjača.
Vesić je za RTS rekao i da će od sledeće godine biti uvedeni popusti za putarinu za električne automobile.
Kako je naveo, tag za naplatu putarine je jedinstven sa Severnom Makedonijom i Crnom Gorom, a trebalo bi da se takav aranžman napravi i sa Grčkom.
 
Vesić je rekao da se od naplate putarine ove godine očekuje prihod do 50 milijardi dinara, a naredne godine i oko 80 milijardi.
  • Maki

    09.07.2024 19:05
    Maki
    Pa sta hocete,za dzabe…nema toga vise! Cene su pristupacne i vise od toga! Novca imate za razne odmore,vikende,kredite…puno vam 1100 dinara,od BG do SU,pretrali ste ovog puta! Lupetate po sablonu i navici!
  • Goran

    09.07.2024 17:57
    Lopurde
  • Jug Bogdan

    09.07.2024 16:38
    Stvarno
    Ga prećeraste, popust na putarinu najbogatijima, koji takođe dobiše isti taj popust na električni auto + besplatno punjenje na auto putu, a ostali da finansiraju najbogatije. Putarina Niš Bg 10 evrića, strašno, pa u recimo Sloveniji vinjeta za 15 dana je 30e i svaki dan možeš da se voziš, a ovde 20 da odeš i da se vratiš do Bg. Da nepričamo o tome da Beograđani ne plaćaju preko 300 km auto puta (naplatna rampa na ulazu iz Niša do izlaza ka NS skoro 70km i toliko nazad +isto toliko zaobilaznica i + do Obrenovca i nazad 50ak km).
    Preteraste ga vala stvarno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f