Dačić: Socijalisti nisu propali niti su nečiji privezak, u julu slavimo 34 godine novog života

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da opozicija stalno priča kako socijalisti samo što nisu propali i da su nečiji privezak što je, kako je naveo, glupost.
 Dačić: Socijalisti nisu propali niti su nečiji privezak, u julu slavimo 34 godine novog života
Foto: 021.rs
"Mi slavimo u julu 34 godine stranke. Ovog novog života, da ne pričamo o onom što je bilo u komunističkoj partiji", rekao je Dačić za TV Pink.
Na pitanje o litijumu, on je odgovorio da je za vladu 2008. čiji je bio član, to bio glavni projekat, kada se zvao jadarit, da je to tad prihvatio i dodao: "A šta je sad sa onima koji su ga tad predlagali - pošto više nisu na vlasti promenili su stav".
"Pa dajte, bre, stručno da pričamo o tome, da vidimo. Uostalom i predsednik države Aleksandar Vučić je rekao da će se praviti razvojne analize i ekološke procene. Pa niko valjda nije lud da radi nešto što je štetno", rekao je Dačić.
  • Andra

    10.07.2024 23:17
    Niste
    Niste, niste a u stvari jeste
  • Huki

    10.07.2024 20:08
    Ju
    Vi ste propali i nista se ne pitate.
  • Đorđe Tičerić

    10.07.2024 17:10
    Za Guru-a
    Mali je moje Poštovanje izgubio onog trenutka kada je sa Jojoba Tadićem igrao Košarku Sredom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.