Lokalizovan požar na deponiji u Kumodražu, vatrogasci još uvek na terenu

Požar koji je izbio na deponiji u Bulevaru Peke Dapčevića, u beogradskom naselju Kumodraž danas oko 14.20 sati, je lokalizovan, saznaje N1. Niko nije povređen.
Lokalizovan požar na deponiji u Kumodražu, vatrogasci još uvek na terenu
Foto: 021.rs
Kako je javila RTS, najpre se zapalila trava.
Potom je goreo i deo deponije površine oko 60 metara kvadratnih.
Vatrogasci su uspeli da lokalizuju vatru tako da nema opasnosti od daljeg širenja.
 
Kako N1 saznaje u MUP-u na terenu je još uvek 10 vatrogasaca sa pet vozila koji gase vatru u dubini deponije, ali i napajaju je vodom mesta gde vatra tinja. Kako N1 saznaje u pitanju je manja površina.
 
Uslovi u kojima rade pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica su teški, s obzirom na visoke spoljne temperature i intervente uniforme koje moraju da nose, a kako saznajemo biće potrebno još vremena da se vatra u potpunosti ugasi.
  • Đorđe Tičerić

    10.07.2024 17:15
    Siroti Vatrogasci ! Po ovoj vrelini i na Suncu i još Požar na đubrištu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija