Saslušan osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić: Negirao je krivicu

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru osumnjičeni D. D. negirao je da je učestvovao u ubistvu dvogodišnje devojčice Danke Ilić, rečeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.
Saslušan osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić: Negirao je krivicu
Foto: 021.rs
On je negirao izvršenje krivičnog dela teško ubistvo.
 
Današnje saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i S. J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.
Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, S. J. je nedavno, na ponovljenom saslušanju, negirao ubistvo devojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.
 
Pored njih dvojice, u ovom slučaju je osumnjičen i otac D. D. zbog sumnje da pomogao svom sinu da premesti telo devojčice. 
D. D. i S. J. se nalaze u pritvoru, dok je R. D, otac osumnjičenog D. D, nedavno pušten da se brani sa slobode.
 
Rođeni brat D. D, istih inicijala, preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.
 
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
 
Telo devojčice još nije pronađeno.
  • Nije on

    11.07.2024 23:36
    Toliko
    Inteligentan da uništi baš sve tragove na automobilu, tada bi auto bio sterilan
    Verovatno je ipak nevin, a pravi krivac dobio na vremenu i iskoristio ga
  • Nikola

    11.07.2024 17:13
    Saučesništvo?
    Promena iskaza nakon saznanja da tužilaštvo nije pronašlo dodatne dokaze. Gde je granica učešća branioca? Da li on može da prenosi rezultate istrage?
  • Izvidjac Futog

    11.07.2024 16:00
    Trcati
    Trčati može ali pobeći nemoze.Koristi pravne zavrzlame da bi odgodio neodgodivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.