Ponudio novac policajcu da mu ne piše kaznu, pa uhapšen zbog mita

Kraljevačka policija uhapsila je M. P. (35) iz Arilja zbog sumnje da je saobraćajnom policajcu ponudio mito, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Ponudio novac policajcu da mu ne piše kaznu, pa uhapšen zbog mita
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je danas u okolini Požege saobraćajcu ponudio novac da ne sačini zapisnik o izvršenoj kontroli učesnika u saobraćaju u koji je trebalo da evidentira njegov prekršaj koji je napravio upravljajući vozilom marke "škoda".
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Teme

mito
  • Ponudjen

    12.07.2024 13:51
    al nepocascen
    Evo i mog iskustva od pre koju godinu, tad sam jedini put bio u ovakvoj situaciji, gde su me izveli iz auta da pogledam snimak svoje voznje (bedili me da sam prekoracio za 4km voznju i to u izlasku iz krivine) "pa jeste, pa vidi se da vi usporavate, pa niste vi puno prekoracili to je par kmh samo, al znate snimila vas je kamera, pa kako cemo sad kad ima snimak..."
    Naravno, rekao sam gospon' govnarima da mi lepo napisu kaznu koju cu platiti putem ebankinga kad dodjem kuci, ako zaista smatraju da sam napravio prekrsaj. Davili su me, vrlo kulturno i molecivo, sigurno jos 10min - "pa znate nije to puno, to ce vas izaci mozda oko par hiljada ako platite u roku od 8 dana, al eto, bas vas je tu na samom pocetku snimilo..."
    Nikada nisam osporio svoje prekoracenje, ali cu uvek kaznu uplatiti u budzet srbije pre nego u fond za pljeskavicu mike i djoke! Narocito kad ovako servilno pokusavaju da vam izadju u susret kao volsebni spasioci koji ce eto za 50% kazne nekako sediti snimak.
  • Tanja

    12.07.2024 11:58
    Izdajica svih drzavnih organa
  • Darko

    11.07.2024 21:53
    Kod nas nebi bio uhapsen sigurno,ja sam I'm dao vec 5 puta da nepisu kaznu uzeli I cao zdravo,iako sam vise puta bio upravu dzabe,oni su iznad nas uvek...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.