Manojlović: Ustavni sud je noj koji na kršenje Ustava reaguje zabadanjem glave u pesak

Direktor kampanja pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović ocenio je danas da je Ustavni sud "noj koji na kršenje Ustava reaguje zabadanjem glave u pesak".
Manojlović: Ustavni sud je noj koji na kršenje Ustava reaguje zabadanjem glave u pesak
Foto: Beta/AP
Ustavni sud juče je doneo odluku kojom je utvrdio da vladina Uredba o prestanku važenja Uredbe o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita "Jadar", nije u saglasnosti sa Ustavom i zakonom.
"Baviti se ustavnim pravom u Srbiji, to vam je kao da ste vegetarijanac u klanici mesa", ocenio je Manojlović u objavi na društvenoj mreži Iks.
On je dodao da je od 2009. godine Ustavni sud doneo "sedam skandaloznih odluka" među kojima one o "reizboru sudija, Briselskom sporazumu, otetim penzijama i Zakonu o restituciji".
 
"Ustavni sud u horoskopu je noj koji na kršenje neustavnosti reaguje zabadanjem glave u pesak", naveo je direktor kampanja pokreta Kreni-promeni.
  • Miloš

    12.07.2024 13:45
    Alo bre Savo pa zar ti prvi nisi rekao da je odluka vlade protiv ustavna?Pa što nas praviš idiotima.U stvari tebe i takvih koji menjaju stav lako mi je dosta.
  • @uh uh

    12.07.2024 13:35
    Sve da je i tacno to sto si napisao, sada Savo kada iznese istinu mi treba da kazemo sta?
  • Uh uh

    12.07.2024 12:35
    A Kreni promeni glasao u Zemunu za sekretara iz sns-a.
    Ti nemaš više šta da kažeš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija