FOTO: Ukrao skulpturu vrednu 45.000 evra iz Italijanskog paviljona u Beogradu

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv V.M. (59) zbog sumnje da je iz hola zgrade Italijanski paviljon na beogradskom Starom sajmištu ukrao skulpturu vrednu oko 45.000 evra.
Po navodima MUP-a, policija je skulpturu "Delfin" vajara Milorada Stupovskog našla u Starim Banovcima i vratila je vlasniku.
V.M. je osumnjičen za tešku krađu.

Akciju su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Novi Beograd, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

MUP je objavio fotografiju skulpture.
 
  • M

    12.07.2024 13:54
    Da je od zlata pa da I vredi upola

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.