Državljanin Srbije na autoputu u Severnoj Makedoniji ostavio povređenu suprugu

Jedna povređena državljanka Srbije je nađena kod naplatne stanice na auto-putu na jugu Severne Makedonije, saopštila je danas policija iz Velesa.
Državljanin Srbije na autoputu u Severnoj Makedoniji ostavio povređenu suprugu
Foto: 021.rs
Policajci su u subotu u 19.50 časova na auto-putu A1 (Prijateljstvo) kod naplatne stanice "Demir Kapija" pored desne kolovozne trake našli vidno povređenu S.M. (49) iz Srbije.
Nađen je njen 52-godišnji suprug B.M. koji je policajcima rekao da ga je supruga fizički napala dok su se sa sinom i rođakom vraćali iz Grčke, pa je zaustavio vozilo, ostavio suprugu pored puta i nastavio ka Graničnom prelazu "Tabanovce", na granici Srbije.
Mediji su preneli da je služba Hitne medicinske pomoći iz oblišnjeg grada Negotina ukazala pomoć povređenoj ženi koja je prevezena u Zdravstvenu ustanovu "Negorci".
 
O tom događaju je obavešten javni tužilac i radi se na tome da se potpuno rasvetli taj slučaj, saopštila je policija.
  • Ludovički

    14.07.2024 06:48
    Nebeski tigar
    Domaćinski postupak pritvorenog u skladu sa zakonima džungle.
  • Ns

    14.07.2024 00:58
    Jadno dete...
  • Eon

    13.07.2024 22:53
    Svetosavski Srbi
    U celini nismo dobar narod, ma šta sami mislili o sebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.