Tepić: Anu Brnabić treba da je sramota

Marinika Tepić je ocenila da je sramota što predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić opoziciji pripisuje govor mržnje i huškanje, dok već godina predstavnici vlasti najstrašnije vređaju opoziciju.
Tepić: Anu Brnabić treba da je sramota
Foto: 021.rs
Potpredsednica Stranke slobode i pravde je na mreži Iks navela da ih "jurišnici Srpske napredne stranke i najviši funkcioneri godinama nazivaju ološem, bednicima, lešinarima, nacistima, ustaškim slugama, mrziteljima Srbije i svega srpskog".
"Godinama tražimo da prestanete sa hajkom, da se obuzdate od progona neistomišljenika u skupštini, u obraćanjima javnosti, u tabloidima i režimskim medijima, da se zaustave medijske fabrike zla i užasavajuća propaganda protiv kritičara režima. Ako zaista verujete u ovo što ste napisali, iskreno sam zabrinuta za vas", napisala je Marinika Tepić.
Brnabić je danas nakon atentata na Donalda Trampa objavila da okidač nikada ne povuku oni koji su inspiratori, već oni koji su mentalno labilniji, ekstremisti sa margina društva - u svojim glavama borci za pravdu.
 
"Oni su, ipak, kao i sam pištolj, snajper, ili nešto treće, samo oruđe u rukama svesne 'elite' koja ih svakodnevno poziva da to urade, svakodnevno inspiriše, svakodnevno ih zagovara. Jer šta je loše u tome da ubijete 'nepomenika', 'Hitlera', 'Šefa organizovane kriminalne grupe', 'lobistu međunarodnih multinacionalnih kompanija, a protiv interesa sopstvene zemlje i naroda', 'bolesnika'", pitala je Brnabić.
 
Ona je "zamolila" elitu u Srbiji i njihove nezavisne medije da vide "kakve mogu biti realne posledice mržnje koju svakodnevno promovišu i laži koje spinuju".
  • Djeno

    16.07.2024 15:04
    Sloboda govora
    Kad opozicija napada kojekakbim terminima to slovoda govora a kad je obrano onda su crtanje mete i uvrede
  • Zlateva

    15.07.2024 14:31
    Dno dna
  • Ljiljana

    15.07.2024 14:04
    X
    Treba sve da je SRAMOTA od ovog jadnog naroda .Ne zna se ko je gori na javnoj sceni.Coporativni uzas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.