"Beogradske elektrane": Upućene su nam pretnje, MUP i tužilaštvo brzo reagovali

"Beogradske elektrane" su saopštile da se "zahvaljuju MUP-u i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal koji su u najkraćem mogućem roku reagovali nakon pretnji upućenih preduzeću preko Instagrama".
"Beogradske elektrane": Upućene su nam pretnje, MUP i tužilaštvo brzo reagovali
Foto: 021.rs

"Lice je tvrdilo da je hakovalo račun preduzeća i pozivalo je na teroristički napad – da vam opet dođu vehabije iz Novog Pazara sa strelama", saopšteno je iz ovog preduzeća.

"Beogradske elektrane" navode da su "preduzeće od energetskog značaja i svaki vid ugožavanja sigurnosti preduzeća je i pretnja za svakog građanina glavnog grada".

"Nijedan problem ili lično nezadovoljstvo se ne rešava pozivom na terorizam, nasilje i pretnjama. Veoma je važno da se svaki građanin, kao i svi zaposleni u preduzeću osećaju bezbedno i od velikog značaja je pravovremena rekacija nadležnih u ovakvim situacijama", stoji u saopštenju JKP "Beogradske elektrane".

  • Zoran

    15.07.2024 07:01
    Oni su celi Insta trauma. E JKP grejanje ima Instagram nalog! Šta objavljuju? Stig'o mazut?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.