Ako idete preko granice: Na Batrovcima i Šidu se čeka dva sata, na Preševu sat i po

Putnička vozila se na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 90 minuta, podaci su Uprave granične policije od 5.15 časova.
Ako idete preko granice: Na Batrovcima i Šidu se čeka dva sata, na Preševu sat i po
Foto: 021.rs
Na Gradini je čekanje 50, a na graničnom prelazu Gostun 20 minuta.
Teretna vozila se na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 120 minuta, na Horgošu 90, a na Kelebiji 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
  • Marino

    15.07.2024 08:07
    Ljeti i za Decembar nikada vise na Batrovce Hrvatska kontrola doslovce zadrzava promet...
    Idite novom cestom do B. Palanke sve nove ceste po Slavoniji su renovirane odete Vukovar pa Vinkovci pa se spustite na autoput za ZAgreb. Nema zive duse kad su ljeti guzve. Samo pazite u svakom selu su po 2 radara fiksna ima ih na svim cestama van autoputa i salju kazne ili Vas sledeci put zaustave na granici sto je zabranjeno zakonom jer prometni prekrsaj nema pravo da vam ogranicava slobodu kretanja. Preko 300 radara po cijeloj Lipoj sisaju salju i u Evropu svim drzavama i to sa prevodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f