Minibusu kojim su putnici išli u Grčku otpali točkovi, pet sati čekali na auto-putu

Minibusu kojim je grupa putnika iz Beograda juče krenula na letovanje u Grčku tokom noći su, nasred auto-puta, otpala dva točka.
Minibusu kojim su putnici išli u Grčku otpali točkovi, pet sati čekali na auto-putu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Portalu Nova.rs javili su se putnici koji su, kako kažu, drugi prevoz čekali oko pet sati.
 
Prema tvrdnjama putnika, u blizini graničnog prelaza Prohor Pčinjski čulo se da je na vozilu nešto puklo, nakon čega su se zaustavili.
"Vozači su bili 15 minuta napolju i činilo se da nešto popravljaju. Nastavili smo put i ušli u Severnu Makedoniju. Kada smo stigli na auto-put, negde pred Kumanovom, kompletan minibus je počeo da se trese. Videli smo dva naša točka kako nas prestižu bukvalno. Vozač je jedva uspeo da nas zaustavi, da se ne prevrnemo", priča sagovornik portala.
 
Navodi da je vozač stao u zaustavnoj traci.
Prema njegovim rečima, vozači nisu imali rezervne točkove, kao ni trougao kojim bi obeležili mesto gde stoje, a ni reflektujuće prsluke.
 
Narednih pet sati, u zaustavnoj traci, naslonjeni na ogradu uz auto-put, putnici su čekali prevoz, a zatim su po njih stigli kombiji.
 
Putnici poručuju i da su već spremni da tuže prevoznika. 
  • Bananamen

    15.07.2024 23:52
    Pazite se ljudi. Niko ne brine o vasoj bezbednosti ama ni sekunde. Samo gledaju da vam uzmu evre za prevoz. Postujte sebe i svoj jedini zivot. Ne stavljajte glavu u ruke prevoznika pa makar ne isli na more. Bolje nekad more i preskociti nego da vas voze umorni vozaci u jos umornijim autobusima.
  • Eon

    15.07.2024 22:53
    Na redu su busovi i avioni
    Samo dva točka? Sledeće će biti 3 točka itd.
  • Znalac

    15.07.2024 20:57
    Nemam reci da opisem bes
    Sacuvaj Boze, odmah tuzba!
    Sva sreca sto niko nije povdredjen!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija