Stariji muškarac ubio dvoje komšija u selu kod Majdanpeka

Dve osobe ubijene su danas, a jedna je povređena u pucnjavi u selu Topolnica u okolini Majdanpeka, a policija traga za 89-godišnjim napadačem.
Stariji muškarac ubio dvoje komšija u selu kod Majdanpeka
Foto: 021.rs (ilustracija)

Kako prenose mediji, osamdesetdevetogodišnji muškarac pucao je iz puške na komšije, stariji bračni par i ubio ih.

Povređen je 59-godišnji muškarac, koji je sa prostrelnim ranama zbrinut u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i nalazi se van životne opasnosti.

Mediji navode da je u toku potraga za napadačem i da su na mesto pucnjave krenuli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), kao i jedan policijski helikopter, jer se osumnjičeni za ubistvo navodno krije u obližnjoj šumi.
 
Put prema selu u kome se desilo ubistvo je blokiran.
  • Fruškogorac

    15.07.2024 23:13
    Ova ubistva u Vučićevoj Srbiji postala redovna pojava, pa da rijaliti, Elita, Pink i ignorisanje pola miliona ljudi na protestu Srbija Protiv Nasilja
  • Musaši

    15.07.2024 22:33
    Kad nam je SAJ potreban da uhapsi 89-godišnjeg osumnjičenog...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija