Pripadnici SAJ-a ubili dvostrukog ubicu iz sela kod Majdanpeka

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice večeras su ubili dvostrukog ubicu iz sela Topolnica, kod Majdanpeka.
Pripadnici SAJ-a ubili dvostrukog ubicu iz sela kod Majdanpeka
Foto: 021.rs (arhiva)

On je u tom selu ubio dvoje svojih komšija, a jednog čoveka je ranio, hicima iz puške.

"Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu (89), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (69) I R.J. (68), i ranio M.N. (59)", naveo je MUP.
Navodi se da "i pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, osumnjičeni nije želeo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavio policiji".
  
Povređeni N.M. je sa prostrelnim ranama zbrinut u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i nalazi se van životne opasnosti.
  • Nikola

    16.07.2024 20:14
    Parizer
    Botovi pazite se sendviča na ovim vrućinama
  • zztop

    16.07.2024 16:03
    @ ssdop
    Jesi ti čuo za boška buhu , oni su ti generacija i rođeni su 1931. a upisani 1935...
  • Драгоје Ђилас

    16.07.2024 12:52
    Испа деда већи специјалац од полиције,жандармерије,интервентне јединице ,па онда ове све распустити када нису кадри да заштите грађане него послаше САЈ снајперисте ,код атентата на Трампа приказаше аутоматску пушку ,шта ће код деде да прикажу Петловачу са два метка и ситном сачмом за патке

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.