Uhapšen jer je komandiru zatvora u Beogradu dao mito da pritvoreniku unese mobilni

Đ. Dž. uhapšen je zbog sumnje da je dao mito komandiru u Okružnom zatvoru u Beogradu da pritvoreniku unese mobilni telefon, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Uhapšen jer je komandiru zatvora u Beogradu dao mito da pritvoreniku unese mobilni
Foto: 021.rs
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.
 
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nedavno je pokrenulo istragu protiv komandira K. T. zbog sumnje da je 8. jula u pritvor uneo tri mobilna telefona, tri kabla za punjenje telefona i tri sim kartice u nameri da ih u paketu preda jednom pritvoreniku.
To je, kako se sumnja, uradio po prethodnom dogovoru sa NN licem od kog je primio paket i iznos od 1.000 evra, kao nagradu za predaju paketa.
 
Prema naredbi o sprovođenju istrage, K. T. je pokušao da paket unese u zatvorski blok za koji nije zadužen, rekavši starijem komandiru da je prilikom pregleda paketa zaostao jedan par čarapa, te da će čarape predati pritvorenom licu.
Nakon toga je stariji komandir pregledao paket i pronašao navedene predmete u plastičnoj kesi oko koje su bila umotana tri para čarapa.
 
Osumnjičeni se tereti za primanje mita, a na saslušanju je negirao izvršenje krivičnog dela.

Teme

mito
  • /

    17.07.2024 09:19
    /
    kako u ovom slucaju znaju detalje
  • xqt

    17.07.2024 07:33
    BizMis ne sme da stane
    Ovo se dešava zato što se u pritvoru nalaze mnogi ljudi od ugleda koji moraju da održavaju vezu sa spoljnim svetom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.