Đukanović: Privesti svakog ko najavljuje nemire zbog litijuma

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je da treba da bude priveden i procesuiran svako ko najavljuje sukobe, nasilje i nemire.
On je to napisao na društvenoj mreži X reagujući na izjavu direktora kampanje pokreta "Kreni - promeni" Sava Manojlovića da će vlast u Srbiji biti odgovorna za bilo kakve nemire i sukobe u društvu pošto je pogazila Ustav i "vratila u život" projekat "Jadar".
Đukanović je napisao da je vreme da se "nasilnicima i kočničarima razvoja Srbije stane na put".
Podsetimo da je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić  rekao da policija neće dozvoliti nerede, blokade pruga i puteva koje pominju protivnici iskopavanja litijuma u Srbiji.
  • Ja

    21.07.2024 18:57
    Advokat
    I ovo je advokat. Uterivač straha. Nek prouči ustav i zakonske odredbe. Mislim da bi moglo podići optužnicu protiv njega zbog utrivanja straha i laži.
  • da

    20.07.2024 22:23
    moze
    ali prvo. uhapsiti one koje su predali rudnik Trepcu.
  • Milos NS

    20.07.2024 07:04
    Narod ga voli
    Problem je pokvarenom narodu koji bi radio Isto to sto i Vucic pa mu se I divi kakve perverzije mode da smisli koje teletabisima nebi ni pale na pamet. Kome nije Jason da Srbijom vladaju 70 godina oslobodioca Dedinja iz 1944 kojima je Srbija ratni plen taj ne razume odakle ovo ljudi isplivavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija