Beogradska policija traga za vozačem "suzukija": Osumnjičen da je premlatio muškarca zbog parkinga

Beogradska policija traga za vozačem "suzukija" za koga se sumnja da je pretukao muškarca nakon svađe oko parking mesta.
Beogradska policija traga za vozačem "suzukija": Osumnjičen da je premlatio muškarca zbog parkinga
Foto: 021.rs
U beogradski Urgentni centar u ponedeljak kolima Hitne pomoći dovezen je N.P. (22) sa teškim povreda glave. 
Nezvanično, on je rekao da je u ponedeljak oko 14 časova na Čukarici došao u sukob sa muškarcem oko mesta za parkiranje. Tvrdi da ga je tukao dok nije pao na zemlju.
N. P. su konstatovani višestruki prelomi kostiju lica i lekari su rekli da su u pitanju teške povrede.
 
O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, javlja Telegraf.

Teme

NAPAD
  • PEro

    17.07.2024 09:19
    Koliko ce vam sad trebati da sa kamerama nadjete sofera i auto? Sad kad procita Suzuki prodace ga ili ga nece voziti mesecima tuda.
    Ajmo akcija narod ko god zna ko ima Suzukija i nasilnickog divljaka da ga prijavi. Kao sto to rade u Njemackoj, Americi pomoc gradjana i nagrada posto nasi cajoti nemaju pojma. Dedu od 90 godina upucali specialci Srbije sprdacina na svim forumima specialaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.