Vlada sutra donosi odluku o nabavci klime za Narodni front, "monteri već na terenu"

Premijer Miloš Vučević saopštio je da će Vlada Srbije na sutrašnjoj sednici doneti odluku da se hitno nabavi oprema za porodilište GAK Narodni front u Beogradu, jer ono ima problem sa klimom.
Vlada sutra donosi odluku o nabavci klime za Narodni front, "monteri već na terenu"
Foto: 021.rs
"Verujem da će se problem otkloniti u najkraćem roku", rekao je Vučević.
 
On je naveo da je Vladu vest o problemu u porodilištu veoma zabrinula i da će se oprema nabaviti u najbržem roku koji zakon omogućava.
Ginekološko akušerska klinika "Narodni front" saopštila je danas da je Republika Srbija preuzela da promptno i u potpunosti reši problem klimatizacije u toj ustanovi i da su nabavljeni kompletno novi multisplit sistemi.
Majstori-instalateri su već na terenu da pripreme montažu nove opreme, saopštio je v.d. direktora Željko Miković.
 
"Uprava GAK 'Narodni front' zahvaljuje se svim dobronamernim predlozima, idejama i ponuđenoj pomoći u rešavanju ovog problema, koji je na zadovoljstvo svih pacijenata ove ustanove, kao i zaposlenih rešen uz punu podršku, brzo reagovanje i pomoć nadležnih državnih institucija Republike Srbije", kažu u ovoj ustanovi.
  • AV

    18.07.2024 08:34
    lepo
    je imati sposobnu , operativnu vladu ! Ponosni na Našu Srbiju !
  • iguman

    18.07.2024 07:26
    Da li se sada neko kaje za koga je glasao?
  • B&B

    18.07.2024 06:19
    EEE moj Vucevicu
    Vi resavate klime kad je 40, pa sta ste cekali......Pola zgrada zdrastvenih ustanova nema klime

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.