Uhapšen osumnjičeni za transport ubice policajca i njegova supruga koja mu je pomagala

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice policajca od Preševa ka Loznici, kao i njegova supruga I.R. kao pomagač.
Uhapšen osumnjičeni za transport ubice policajca i njegova supruga koja mu je pomagala
Foto: 021.rs
Kako prenosi RTRS, uhapšeni su u Račanskoj ulici koja je bila blokirana.
"U Bijeljini je popodne, u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu", izjavio je Dačić.
U Loznici je tokom noći ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem.
 
Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan (33).
 
Objavljena je i njegova fotografija. Na terenu su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.
 
Mediji na Kosovu: Artan Hajrizi je u Nemačkoj, brat mu je ukrao dokumenta
 
Mediji na na albanskom u Prištini prenose navodnu izjavu Artana Hajrizija, koji tvrdi da je u Nemačkoj, da nema veze sa slučajem u Loznici i da mu je brat, odbegli zatvorenik ukrao dokumenta.
 
"Faton mi je ukrao dokumenta", rekao je za Artan Hajrizi nakon što se, kako tvrdi, prijavio policijskoj stanici u Nemačkoj da kaže istinu o tvrdnjama da je osumnjičen da je ubio jednog i ranio drugog srpskog policajca.
 
Ponovio je da mu je dokumenta ukrao brat, od kojeg se ograđuje, i kaže da ga "nije briga šta je uradio".
 
Novinari pojedinih medija na albanskom obišli su porodicu braće Hajrizi u Srbici, gde su im njihovi roditelji rekli "da su traumatizovani ovim slučajem" i pokazali su da Artan nije na KiM od januara.
 
Prema njihovim rečima, odbegli Faton je otišao u Nemačku i ostao dva dana, a zatim ukrao Artanov pasoš. Tvrde da Artan nema veze sa slučajem.
  • Miki

    18.07.2024 18:35
    Šofer je Srbin?
  • Particulare matter

    18.07.2024 18:01
    Dačiću podnesi ostavku, u malenoj Srbiji imamo svaki Božiji dan neko ubistvo.
  • Агент Молдер

    18.07.2024 17:14
    Од Прешева до Бијељине 2 границе , прво Косовско- Српска царина ,друго Српско - Р.Српска царина ,ту су 4 граничне полиције и овај пређе наоружан без проблема ,али ће сутра Ивица да објави како је ухапшен Пера са 60 кила говедине у гепеку и не имаде папире

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija