Smena direktora u Elektrodistribuciji Srbije, Komnenić umesto Atlagića

Direktor "Elektrodistribucije Srbije" Bojan Atlagić juče je razrešen funkcije, nezvanično je za 021.rs potvrđeno u Vladi Srbije.
Smena direktora u Elektrodistribuciji Srbije, Komnenić umesto Atlagića
Foto: Pixabay

Umesto njega, tu funkciju će ubuduće obavljati Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog sistema.

Ove odluke još uvek nisu zvanično objavljene.

Bojan Atlagić je na mesto direktora imenovan 2016. godine, kada je na tom mestu zamenio Bogdana Labana.

Atlagić se zaposlio u Elektrovojvodini 2000. godine, a potom je od 2012. obavljao dužnost direktora ogranka Elektrodistribucije Novi Sad.

Biljana Komnenić je diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, a takođe je počela da radi u Elektrovojvodini 1998. godine.

Od 2006. do 2015. godine bila je direktorka Ogranka ED Pančevo, a od 2016. do prošle godine je u okviru EDS bila direktora Sektora za planiranje i investicije Novi Sad.

Nosilac je i licence odgovornog izvođača radova.

  • Predrag

    20.07.2024 13:47
    Imam porodičnu kuću u okolini Aleksinca u kojoj sticajem okolnosti niko stalno ne živi.Pre 5-6 meseci, bez obaveštenja meni,ušli su radnici Ed Aleksinac na moj posed i zamenili su klasičan strujomer digitalnim, o čemu su ostavili dokumentaciju.
    Navodim ovo kao primer poslovanja u našoj zemlji.Suština ovog dopisa je u tome što sam u vreme zadnjeg popisa bio u objektu kada je došao popisivač da očita stanje brojila a moje pitanje glasi:ZAŠTO SU POSTAVLJENI DIGOITALNI STUJOMERU AKO SE OČITAVANJE VRŠI I DALJE OSOBNO?
  • @@eds

    20.07.2024 12:46
    Vi zaista da radite, a ne samo da ste zaposleni, ne biste imali vremena da se bavite time kada je neko usao/izasao.
  • @eds

    20.07.2024 00:10
    Slučajno sam 23 godine u firmi. I još slučajnije vidim kad je ko ušao/izašao….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Najavljena blokada prelaza na Kosovu od petka

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Raša Rojević saopštio je da će od petka, 6. septembra, biti organizovana blokada svih administrativnih prelaza na Kosovu.