Likvidiran ubica policajca Faton Hajrizi

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca Faton Hajrizi.
"Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca", izjavio je Dačić.
Ministar Dačić se uputio na lice mesta.
Podsetimo, za ubistvo policajca osumnjičen je Faton Hajrizi, Albanac koji je 6. jula pobegao iz zatvora.
 
MUP je pre toga objavio njegovu fotografiju, dok je trajala potraga.
 
U Loznici je preksinoć ubijen granični policajac Nikola Krsmanović i teško ranjen Vjekoslav Ilić. 
 
Od jutros se pretraživala obala Drine sa obe strane, a u potragu su bili uključeni helikopteri i dronovi.
 
MUP je pozivao prethodno građane da ukoliko primete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju, odmah obaveste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.
 
U Loznici će sutra biti dan žalosti.
 
Ubijeni policajac Nikola Krsmanović biće sahranjen sutra na seoskom groblju u Jarebicima, njegovom rodnom selu kod Loznice.
 
Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i nemačka lična karta na ime Hajrizi Artan.
 
Vjekoslav Ilić, policajac koji je ranjen u pucnjavi kod Loznice je u stabilnom stanju i svestan je. On je razgovarao sa pomoćnikom direktora policije Draganom Vasiljevićem.
  • Dejan

    20.07.2024 14:34
    Bravo za srpsku policiju
    Svaka čast srpskoj policiji,tako treba sa svakim teroristom,po kratkom postupku !!!
  • Pravi

    19.07.2024 20:58
    @Grbavi
    Ovo nije Terorista i ne sirite lazi i dezinformacije kao vas Ivica! Rec je o kriminalcu koji je pokusao pobeci u Zemlje EU i bio osujecenj u tom bekstvu od kojeg imamo dvoje mrtvih i jednog ranjenog.
  • Peka

    19.07.2024 18:28
    Pa šta je ovo. Od kako je Ivica na čelu policije i policajci i civili ginu kao da je ratno stanje. Ima li on obraza i išta ljudsko u sebi da bar podnese ostavku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija