Dodik u Skupštini Srbije kad bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije, kada bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora.
Dodik u Skupštini Srbije kad bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora
Foto: 021.rs
"Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u Parlamentu Srbije, kada se bude razmatrala i usvajala Deklaracija i da kažem na koji način mi Srbi gledamo na Srbiju kao svoje utočište i domovinu, da više volimo jaku Srbiju, jer znamo da je ona dovoljan garant da i nas može da brani", rekao je Dodik, prenosi RTRS.
Dodik je naveo "da je Srbija zaista takva, a da je Bosna i Hercegovina očigledno ozbiljna istorijska greška i namet srpskom narodu".
 
 
Dodik je izjavio da je "Deklaracija sa Svesrpskog sabora odgovor na mnoga otvorena pitanja".
 
 
 
 
  • pajo patak

    20.07.2024 14:37
    znači:
    Dodik u Skupštini Srbije kad bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora
    hvala богу dočekaćemo pobjednika грмечке кориде.
  • 000

    20.07.2024 14:06
    Zanovetalo
    Realno
    "Jadni su to Srbi iz bivse Juge,kad ih srpstvu poducavaju najgori u Srbiji.Bolje bi vam bilo da vise postujete drzave i komsije u kojima zivite".

    Poštujemo mi njih, poštuju i oni nas (neki od njih), a Srbi se sa Slovacima u Vojvodini nikad nisu svađali, tako da nemate razloga da ih ne poštujete, ni oni vas.
    Druga stvar je država BIH, ako se uzme u kontekst politika i geopolitika,neuporediva sa Vojvodinom, tako da poređenje koje ste napravili zvuči veoma uvredljivo, obzirom na to šta se dešavalo 90ih i tokom II svetskog rata.
    Naravno da većina ljudi želi uzajamno poštovanje, druga je stvar kad vas neko primora na rat a vi nemate kud. Budite zahvalni što ne znate kakav je to osećaj i probajte da ne pravite više takva poređenja, ukazuju na nedostatak razumevanja i empatije.
  • Pera

    20.07.2024 11:54
    Vide…
    Vide… Vide… Hmm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija