Lončar o GAK "Narodni front": Popravili smo klime, ali nikakve ugroženosti nije bilo

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas, prilikom obilaska GAK "Narodni front", da su delovi sistema za klimatizaciju koji nisu radili i nisu mogli da se poprave - zamenjeni.
Lončar o GAK "Narodni front": Popravili smo klime, ali nikakve ugroženosti nije bilo
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Ono što ste sami mogli da proverite, prošli smo treći i četvrti isprat, koji nisu mogli da rade u punom kapacitetu, kada su se pokvarili ti sistemi, osposobljeni su. Videli ste i sami i reakciju i pacijenata i osoblja. Sami ste mogli da proverite da li klime rade ili ne rade", rekao je Lončar novinarima nakon obilaska GAK "Narodni front".

On je naveo da je problem rešen i da "ni u jednom momentu nije bilo ugroženo zdravlje i bezbednost žena i beba".

Lončar je dodao da je činjenica da se deo sistema pokvario i da je morao biti popravljen, dodajući da se takve stvari dešavaju.
 
"Popravili smo, ali nikakve ugroženosti nije bilo. Ovde je bilo dnevno oko 30 porođaja, što ja mislim da je na njihovom maksimumu", rekao je Lončar.
  • S56

    21.07.2024 17:32
    Bezgrešni
    Samo krajnji optimisti očekuju od nazadnjaka da priznaju njihove greške i propuste.
  • Bane

    21.07.2024 12:28
    Davifović
    KCV, 19.7.2024.Labotatorija.Klima neradi, veliki ventilator. 21.vek.
  • Joki

    21.07.2024 08:14
    Ki
    Ventilatori zavetnice al' će se rashladiti.Sto je neko nije makar savetovao da je sprdnja rashladjivanje sa ventilatorima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija