Hapšenje na Kosovu: Osumnjičen da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora

Kosovska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora u Smrekonici pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.
Hapšenje na Kosovu: Osumnjičen da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora
Foto: Pixabay (ilustracija)
Iz kosovske policije su za portal Reporteri potvrdili da je osumnjičeni saslušan, nakon čega mu je određeno zadržavanje.

Faton Hajrizi je, kako se podseća, 6. jula pobegao iz zatvora u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

On je u sredu uveče kod Loznice ubio policajca Nikolu Krsmanovića, a policajca Vjekoslava Ilića ranio. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija.
 
Pripadnici MUP-a Srbije ubili su ga u petak u okolini Loznice.
 
Nikola Krsmanović sahranjen je u subotu na groblju u Jarebicama.
 
U Loznici je u subotu bio Dan žalosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija