Na prelazu Merdare vozila čekaju do sat i po da bi ušla na Kosovo

Nacionalni centar za upravljanje granicom MUP Kosova objavio je danas da se za ulazak na Kosovo preko prelaza Merdare čeka do sat i po, dok se oni koji ga napuštaju zadržavaju do 10 minuta.
Na prelazu Merdare vozila čekaju do sat i po da bi ušla na Kosovo
Foto: 021.rs
Na prelazu Bela zemlja za ulazak na Kosovo se čeka do 20 minuta.
Na prelazima na severu Kosova, Brnjaku i Jarinju čeka se od pet do 10 minuta.
"Vlasti Kosova su pozvale kosovsku dijasporu i građane da izbegavaju putovanja preko Srbije zbog slučaja ubistva pripadnika policije kod Loznice, tako da su gužve na prelazima za ovo doba značajno manje", piše u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.