Automobil izleteo sa puta u Topoli: Vozač poginuo, suvozač teško povređen

Jedna osoba je poginula, dok je druga zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Topoli.
Automobil izleteo sa puta u Topoli: Vozač poginuo, suvozač teško povređen
Foto: 021.rs
To je rečeno agenciji Beta u Policijskoj upravi Kragujevac.
Do nesreće je došlo oko 23.10 časova na Bulevaru vožda Karađorđa kada je automobil, zbog neprilagođene brzine, sleteo s kolovoza i udario u drvo.
Vozač je poginuo a suvozač je, s teškim povredama, zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.