Devojku u Beogradu pregazio automobil bez vozača: Zadobila teške povrede glave i kičme

Dvadesetsedmogodišnju devojku na Vračaru u Beogradu je pregazio automobil u kom nije bilo vozača, potvrđeno je RTS-u.
Devojku u Beogradu pregazio automobil bez vozača: Zadobila teške povrede glave i kičme
Foto: 021.rs
Kako javlja RTS, ona je zadobila teške povrede glave i kičme.
"Žena pešak, stara 27 godina, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći na Vračaru i prevezena na reanimaciju u Urgentni centar. Nesreća se dogodila sinoć u 22.39 časova", rekla je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.
Devojka je išla Ulicom Velimira Bate Živojinovića kada je na nju naleteo automobil "foksvagen polo" u kome nije bio vozač.
 
Prema rečima svedoka, bukvalno je prešao preko njenog tela i nastavio put dalje.
  • Toni

    23.07.2024 11:31
    Ovo
    Je tek pocetak...samo polako.
  • Nik

    22.07.2024 19:30
    Ovo pokazuje koliko su ljudi dekoncentrisani, nepažljivi. Pogotovo je važno biti skoncentrisan pri upotrebi auta, a ne površan. To nam nedostaje - da shvatimo koliko je auto opasna stvar i da se ponašamo u skladu sa tim. Zato ovde kazna mora biti stroga, u skladu sa posledicama, kao opomena drugima.
  • Opozicija

    22.07.2024 14:23
    Ovo je vrhunac
    Vlast bez glave,kola bez vozača,sudija bez suda,zatvor bez rešetki itd itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.