Povučen još jedan proizvod iz Pepka

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine (MUST) naložilo je povlačenje dečjeg svetlećeg trotineta poljskog trgovinskog lanca Pepko, saopšteno je danas.
Povučen još jedan proizvod iz Pepka
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako navode, reč je o artiklu koji nosi oznaku SKU 349550.
Na ovim trotinetima, kao rezultat izvršenih ispitivanja, otkriven je problem da cev za upravljanje skuterom može pući prilikom vožnje što može dovesti do povreda korisnika.
Kako se navodi na portalu NEPRO, naloženo je povlačenje proizvoda sa tržišta, obaveštavanje kupaca o riziku koji proizvod ima, kao i o mogućnosti povraćaja novca, na sajtu trgovca kao i izlaganje obaveštenja na prodajnim mestima.
 
Trotinet se prodaje upakovan u žutu kartonsku kutiju.
  • Lucky

    24.07.2024 15:33
    Gluoosti
    Sta mislite o njihovim niskim cenam? Kako su dosli do toga da roba bude najjefinija? Sigurno ne kvalitetom! Ono sto je cudno,zasto samo udar na ,,pepco,,? Zar ne treba ispitivati apsolutno sve proizvode koji se plasiraju na trziste? Da se to radi onako kako treba ,70% proizvoda bi bilo povuceno sa trzista! Vec nekoliko puta bacam hveb raznih proizvodjaca a najvise onih sto prodaju rezani u kesama! Da ne pricam dalje!
  • Maja

    23.07.2024 10:56
    Ista priča
    Tako su, bez razloga, uz izrežiranu aferu, zatvorili i C&A, koja je bila povoljna, stvari sjajnog kvaliteta i imali su velike brojeve garderobe.
    Podrška za Pepco!!!
  • Petroljub

    22.07.2024 17:36
    Izgleda da dogovor ostalih prodavaca daje rezultat. Pepco ruši cene, monopol je čudo ! Srbistan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.