Kako je automobil bez vozača pregazio devojku u Beogradu: Krivična prijava protiv vlasnika

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je podnošenje krivične prijave protiv vlasnika automobila koji je pregazio dvadesetsedmogodišnju devojku na Vračaru.
Kako je automobil bez vozača pregazio devojku u Beogradu: Krivična prijava protiv vlasnika
Foto: 021.rs
Do nezgode je došlo sinoć između 22 i 23 sata, a tužilac je obavio uviđaj, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Povređena devojka se kretala trotoarom kada je na nju naleteo automobil u kom nije bio vozač.
Sumnja se da vozač nije obezbedio vozilo, odnosno nije podigao ručnu kočnicu kada je izašao iz vozila.
 
Kako je ranije javio RTS, devojka je zadobila teške povrede glave i kičme.
  • Ružica

    23.07.2024 11:02
    Pa zato naš preCednik žuri da što pre stignu leteći automobili.
    Devojci želim brzo i potpuno ozdravljenje ❤️
  • Pop

    22.07.2024 18:16
    Obezbedi vozilo
    Žalosno ko sve vozi danas a i nije čudo kad čim izađu iz auto škole zaborave šta im je instruktor vožnje govorio i kako ih je učio.Konkretno koliko puta im je rekao ugasi obezbedi vozilo .Šta to znači znači čim si ugasio vozilo treba preduzeti određene radnje od pokretanja vozila.Ko ne zna koje su to radnje nek se javi i uzme dopunske časove da mu se objasni.
  • Zebra

    22.07.2024 16:47
    Rimac pravi autonomne taksije u Zagrebu, a kod nas krševi koji ne mogu tehnički da prođu idu sami po ulici! Čovek pravi električna vozila i zapošljava hiljade ljudi, kod nas prave onkološke pacijente (rudnik). Gde je Vučić da kaže da smo lideri u regionu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.