VIDEO: Ovako je izgledao vatromet povodom predstavljanja fijatove električne "pande"

Vatrometom koji je počeo u 21.30 sati završeno je slavlje povodom predstavljanja novih montažnih linija za proizvodnju električnog automobila "fijat grande panda" u Stelantisovoj fabrici u Kragujevcu.
VIDEO: Ovako je izgledao vatromet povodom predstavljanja fijatove električne "pande"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, srpski ministri, menadžment Stelantisa i visoki domaći i strani zvaničnici tokom dana prisustvovali su svečanom predstavljanju prve fabrike za serijsku proizvodnju električnih vozila na Balkanu, a za sve građane priređen je vatromet.
Vatromet je ispaljen iz korita Lepenice kod Kamenog mosta, u neposrednoj blizini Stare skupštine, Kneževog arsenala i nekadašnjeg Vojnotehničkog zavoda gde su postavljeni industrijski temelji Srbije, a mogao je da se vidi u gotovo svim delovima Kragujevca.
Zbog vatrometa su od 21.15 sati za saobraćaj zbog bezbednosti na pola sata zatvorene ulice Kosovska i Kneza Mihaila u centru Kragujevca, a saobraćaj je preusmeren na alternativne pravce.
 
  • Cocco

    23.07.2024 11:25
    Vatrometa i igara.
    Narode moj glupavi...
  • Pljuc

    23.07.2024 11:24
    Ko to blizak SNS trguje pirotehnikom kada ga toliko protežiraju?
  • Гледалац

    23.07.2024 07:57
    Нисам ни мислио да ће пуштати Змаја и Лампињоне ,а прангије одузеше несавесним грађанима

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.