Kolima zakačio kolica sa bebom na pešačkom prelazu na Vračaru, pa pretukao oca deteta

Prvi osnovni sud odbio je da odredi pritvor T. L. (19) koji je 19. jula na pešačkom prelazu na Vračaru automobilom zakačio kolica sa bebom, a zatim izašao iz kola i pretukao bebinog oca.
Kolima zakačio kolica sa bebom na pešačkom prelazu na Vračaru, pa pretukao oca deteta
Foto: 021.rs
Dežurni javni tužilac je na dan incidenta odredio zadržavanje T. L. koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.
"Osumnjičenom se stavlja na teret da je 19. jula oko 20 časova dok se isparkiravao sa parkinga vozilom unazad na pešačkom prelazu u Novopazarskoj ulici prvo putničkim vozilom kojim je upravljao zakačio kolica u kojima se nalazila beba od sedam meseci, zatim izašao iz vozila i oštećenom R. D. (37), ocu deteta, zatvorenim šakama naneo udarce u predelu glave nanevši mu teške telesne povrede u vidu preloma kostiju lica", navodi se u saopštenju.
Nakon što je T. L. saslušan 21. jula, dežurni javni tužilac je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneo je predlog za određivanje pritvora. 
 
Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio predlog tužilaštva i prema osumnjičenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa određenim licima, na šta će postupajući tužilac izjaviti žalbu, dodaje se u saopštenju Tužilaštva.
  • Vlajko

    24.07.2024 01:13
    Dete i otac
    Cije je "dete" ovaj automobilista?
  • Dik

    23.07.2024 17:55
    Sledeći put će da naleti na nekoga ko nije vratio oružje.
  • Jelena

    23.07.2024 17:15
    Nestade vest
    Sa Kurira nestade vest jer su ljudi komentarisali tako da ni botovi nisu mogli da fingiraju javno mnenje. Dajte novinari da saznamo ime i prezime i ko mu je tatica kada je mogao da skloni ovo sa Kurirovog sajta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.