Vučić poručio građanima: Filozofija "da radim manje" ne može da prođe, navikli smo da kukumavčimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas svim građanima da sebe promene, i da svaki dan uče i više rade, jer filozofija "da radim manje" ne može da prođe.
"Moramo sebe da menjamo, da radimo više, a ne manje, i da stignemo Evropu. Možemo to da uradimo. Naučili smo da kukamavčimo, ali treba da menjamo sebe, samo tako možemo to da postignemo", rekao je Vučić na polaganju kamena temeljca za italijansku fabriku grejnih tela Ariston.
 
On je istakao da je Ariston deseta fabrika za koju je položen kamen temeljac u Nišu, a da osam već radi.
"Danas u Nišu radi 21.670 ljudi više nego pre 10 godina", naveo je Vučić i dodao da je to uspeh, s obzirom da postoji odliv stanovništva iz tog grada.
 
On je rekao da je investicija Aristona vredna 75 miliona evra i doneće mnogo toga Nišu, i poželeo kompaniji da im srpski radnici i menadžeri, a biće ih 300, budu zadovoljni, jer će sigurno biti lojalni firmi.
Direktor Aristona Paolo Merloni, unuk osnivača kompanije, rekao je da imaju 10.000 zaposlenih u 40 zemalja sveta, i da su u 2023. godini imali prihod veći od tri milijarde evra, a da je kamen temeljac za fabriku u Nišu još jedno veliko dostignuće za njih.
 
On je pohvalio saradnju sa vlastima u Srbiji, koja je dobra od početka, i dodao da će posle fabrike u Svilanjcu i ove u Nišu, nastaviti da investiraju u Srbiju.
  • Pan 5er

    24.07.2024 14:59
    I ja sam za promene. Krenimo od vrha.
  • @Iz iskustva

    24.07.2024 12:56
    @Iz iskustva Neverovatno !
    Sad sam čitao šta je ovaj Iz iskustva napisao i imao je 6 lajkova i 1 dislajk !
    I posle jedno minut dva kada sam završio, pogledam i ostale komentare i bacim ponovo pogled i ovaj Iz iskustva ima 6 lajkova i 29 dislajkova !!!???
    Šta rade SNS botovi to je neverovatno, za 2 minuta otprilike su pritisnuli 28 dislajkova ?
  • joj

    24.07.2024 11:08
    ko o cemu
    AV o radu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.