VIDEO: Zaplila se klima u stanu u Beogradu, nema povređenih

U stanu u Ulici Patrisa Lumumbe u Beogradu danas je došlo do požara koji je, prema prvim informacijama, izazvala klima koja se zapalila, saznaje Euronews Srbija.
Povređenih nema.
Kako su iz MUP-a naveli, požar je prijaljvljen u 12.06 sati uz informaciju da iz stana na drugom spratu izbija gust dim.
U gašenju požara učestvovalo je osam vatrogasaca sa dva vatrogasna kola.
 
 
Materijalna šteta je velika.
  • Miljko Marković

    23.07.2024 17:32
    Klima
    Kupite pravu klimu od 800€ pa naviše,redovno čistite i nema zime. 24h dnevno,bar 8 meseci kod mene radi,što u hlađenju,što u grejanju. Ostalo su bajke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f