Protest protiv Rio Tinta u ponedeljak i u Aranđelovcu

Grupa građanskih aktivista zakazala je za ponedeljak 29. jul protest protiv Rio Tinta u Aranđelovcu.
Protest protiv Rio Tinta u ponedeljak i u Aranđelovcu
Foto: 021.rs
Skup je danas prijavljen Policijskoj stanici u tom gradu.
"Srbija ne sme da se pretvori u deponiju sumporne jalovine, dok Rio Tinto i njihovi sponzori profitiraju na našoj bedi. Svi se moramo suprotstaviti i zaustaviti taj projekat. To je obaveza svih nas koji želimo dobro našoj zemlji i deci", navodi se u pozivu na protest u Aranđelovcu, koji je objavljen na društvenim mrežama.
Početak protesta je zakazan za 19 časova.
  • C.m

    24.07.2024 07:24
    C.m
    Dobro je sto tinja,jer od Septembra,ima da se zapali vise no ikada!
  • Svetlana

    23.07.2024 22:03
    Rio Tinto iz Srbije
    Sabac je vec zakazao protest za 19 jul.
  • Sonja

    23.07.2024 21:31
    Od Oluje
    Građani su na protestu protiv rudnika Litijuma u Valjevu tražili podršku i pomoć srpske crkve ,koju naravno nisu dobili. Građani moraju shvatiti realnost,da je srpska crkva saučesnik u izdaji i prodaji srbije, srpska crkva je prodala srpske manastire na Kosovu, ne reaguje,neće da primi srbe sa Kosova koji traže objašnjenje i pomoć od srpske crkve ne shvaćajuć da je srpska crkva saučesnik i organizator svega lošeg što se dešava u Srbiji.
    Srbija ne mora da postoji, ali srpska crkva mora da postoji i građani u Valjevu i Aranđelovcu trebaju znati da su sami prepušteni krađi, čerupanju,izdaji,pljački.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.