Oslobođena optužbi policajka Katarina Petrović koja je javnosti otkrila podatke o Vučićevom kumu

Viši sud u Valjevu javno je objavio presudu kojom je majorka policije Katarina Petrović iz Valjeva u ponovljenom postupku oslobođena optužbe prekršila Zakona o tajnosti podataka.
Petrović, kojoj je Apelacioni sud u Beogradu u junu ukinuo oslobađajuću presudu za odavanje tajnih podataka, rekla je nedavno da i u novom postupku očekuje oslobađajuću presudu, ali da je, kako je kazala, spremna na sve, prenosi N1.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je tada presudu Višeg suda u Valjevu kojom je Petrović oslobođena krivice za odavanje tajnih podataka u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Petrović je osumnjičena da je odala informaciju da je Petrović saobraćajnu nesreću na Dedinju izazvao pod dejstvom kokaina i alkohola a bila je oslobođena prvostepenom presudom Višeg suda u Valjevu.
  • Dragan

    24.07.2024 19:10
    Najzad nešto....
    Bravo Valjevo!
  • Igor

    24.07.2024 13:14
    Mup
    Ima još časnih ljudi u mupu ….ali da kolegica ima m.da veća nego kolege )))
  • Mihailo

    24.07.2024 11:38
    I sudija
    Slažen se sa Nenadom, to je pravi policajac, a očigledno ima i hrabrih sudija...Samo što je kum ipak zaštićen, ne znamo odakle mu droga, vozio je pod uticajem svega, ali je to izgleda ne bitno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.