Umesto u rikverc, ubacila u prvu, pa sletela sa tri metra visine: U vozilu bilo i dvoje dece

Dve žene i dvoje dece su ostali nepovređeni u udesu koji se dogodio u Ulici Bate Stefanovića u Prokuplju.
Umesto u rikverc, ubacila u prvu, pa sletela sa tri metra visine: U vozilu bilo i dvoje dece
Foto: 021.rs
Nezgoda se dogodila sinoć, kada je automobil u kom su se nalazile dve žene i dvoje dece, sleteo između dve kuće sa visine od oko tri metra.
Umesto da žena koja je vozila krene u rikverc, ona je ubacila u prvu brzinu.
Intervenisala je vatrogasna ekipa koja je izvlačila automobil, kao i ekipa Hitne pomoći koja je ukazala pomoć onima koji su bili u vozilu.
 
Istraga je u toku.

Teme

udes
  • Neko

    27.07.2024 10:46
    Kakva istraga, kad se vec zna sve sta se desilo?
  • Djeki

    26.07.2024 15:52
    Nije
    Jedina... i moja kuma je tako.
  • Kornjaca Rade

    26.07.2024 15:48
    Muscle memory
    Desilo mi se mnogo puta. U BMW-u i u Renault-u je rikverc kod prve brzine, a u Fiat-u ispod pete, i posto cesto vozima ova razlicita vozila, ostane mi taj pokret memorisan u ruci pri prelasku iz jednog u drugi.

    Rikverc kod prve brzine ima prednost da moze mnogo brze da se usalta i manevrise ali ako promasis brzinu auto krece u pogresnom pravcu. Rikverc ispod pete ima prednost da je mnogo bezbednije, jer ako promasis brzinu motor ce se ugasiti jer si verovatno u cetvrtoj iz koje neces tako lako krenuti iz mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.