Ipak određen pritvor mladiću koji je audijem zakačio kolica sa bebom, pa do kome pretukao oca deteta

Prvi osnovni sud u Beogradu je odredio pritvor L. T. (19), koji je na Vračaru prvo kolima zakačio kolica sa bebom, a potom pretukao oca deteta i naneo mu teške povrede.
Ipak određen pritvor mladiću koji je audijem zakačio kolica sa bebom, pa do kome pretukao oca deteta
Foto: 021.rs
Pritvor je određen posle žalbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva.
 
Sud je najpre odbio da mladiću odredi pritvor i pustio ga da se brani sa slobode.
"Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima, i prema okrivljenom L. T određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog", navodi se u saopštenju Prvog osnovnog suda, prenosi portal Nova.rs.
 
Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba Višem sudu u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja.
Napad se dogodio 19. jula u Novopazarskoj ulici na Vračaru u Beogradu, kada je mladić prilikom isparkiravanja "audijem A6" zakačio kolica u kojima je bila sedmomesečna beba, koju su šetali D. R. i njegova supruga.
 
Otac bebe je udario rukom po kolima i rekao: "Pazi dete", a tada je mladić izašao iz automobila i prišao mu. Usledila je svađa, a potom je vozač nekoliko puta udario oca deteta. Otac bebe je zadobio prelome kostiju lobanje i zbog težina povreda stavljen u veštačku komu.
  • Man

    27.07.2024 12:58
    19 godina a audi 6 pa gde je tu probna dozvola.Ja koliko znam ni jedan audi 6 nije ispod 80 kilovata ili 110 konja.Ali to je vracar tu pravila ne postoje.Meni je dete zaustavila policija u 23:12 sa probnom dozvolom i dobijo je zabranu godinu dana i to 150 metara pre kuce
  • nažalost

    26.07.2024 23:17
    ali plašim se
    da je ovo samo još jedan od bezbroj igrokaza naprdnjaka koji će završiti oslobađajućom presudom ili u "najboljem" slućaju nanogicom kako to inače biva.
  • Šomi

    26.07.2024 22:35
    Nsžalost svakog dana sve više nazadujemo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.