Patrola Vojske Srbije u Libanu napadnuta: Nema povređenih

Na patrolu kontigent Vojske Srbije u mirovnoj misiji u Libani sinoć je otvorena vatra.
Patrola Vojske Srbije u Libanu napadnuta: Nema povređenih
Foto: 021.rs
Ovo se desilo tokom redovnih zadataka u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
U napadu nije bilo povređenih.
 
Vojnike je od nekoliko ispaljenih metaka zaštitio oklop vozila u kojem su bili, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Srbije.

Posle prekida napada i dolaska tima za brzo reagovanje, patrola se vratila u bazu Ujedinjenih nacija.

  • Aleksandar

    27.07.2024 18:58
    Pa šta
    Pa išli su u mirovnu misiju, normalno da se puca, vojska su, naoruzani, otisli da dobiju inostrane dnevnice i sta bi sad, malo pripucalo pa ajmo kuci
  • Doktor iz Svajcarske

    27.07.2024 17:26
    Nerazumem
    Ne razumem zašto naša vojska i naši vojnici učestvuju u mirovnim misijama. Bili smo napadnuti od strane celog sveta. Tada nas niko nije branio! Sada Srbija želi da i dalje pokazuje privrženost UN-u slanjem naših vojnika (naše dece) da ginu u tuđoj zemlji. Naša deca treba da brane samo našu zemlju, a ne tuđu. Za koji ideal treba da ginu u nekoj drugoj zemlji?
  • Свињорез

    27.07.2024 14:40
    Ајте кући момци, ако ћете да гинете има за шта да гинете и овде, а не тамо у туђини за паре! Ако вас не убије Хезболах, неће вас ни јевреји поштедети кад почну бомбе да бацају насумично!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.