Milivojević: Ili Srbija - ili Rio Tinto i napredna mafija

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je da ko god se ne usprotivi projektu "Rio Tinto", nije opozicija.
On je poručio da je pred svakim čovekom jednostavan izbor - "Ili Srbija, ili 'Rio Tinto' i napredna mafija".
 
"Ovo nije borba za vlast, ovo nije borba političkih stranaka, samo zajedno u širokom frontu i složno, sa udruženjima građana, sa svim strankama bez obzira na ideološke razlike, sa aktivistima, nezadovoljnim građanima, možemo pobediti zlo koje se nadvilo nad nas, preteći da zbriše našu zemlju", rekao je Milivojević u intervjuu za današnji list Nova.
Komentarišući zahtev šefice poslaničke grupe Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da je potrebno raspisati vanredne parlamentarne izbore, Milivojević je naveo da jako poštuje to što Tepić i SSP rade, ali je uveren da se novonastala kriza neće rešavati na izborima.
"Tome svedočimo svakoga dana. Videli ste Valjevo, čućete kako grmi Šabac, kako odjekuje Srbija. Parola 'Nećete kopati' će pobediti mnogo pre izbora", istakao je Milivojević.
  • Пантелија

    30.07.2024 11:35
    III srpski ustanak
    Karađorđe Petroviću, vrati se srbi te čekaju !
  • Dejan sa Štranda

    29.07.2024 12:06
    Ili Milivojević i njegova kamarila ili propast.I pored svih grešaka od žutih su svi bolji.Demokrate i njihovi derivati su se ozloglasili debelo.
  • Vesna

    29.07.2024 11:41
    Ne moze
    Posebna politicka sednica. Treba narodu objasniti od stručne strane na koji način će se vršiti iskopavanje litijuma, kako naše tako i zainteresovane. Nisu političari nadležni da donose ovakve odluke, a kao i sa vakcinama, zaludili ste narod pa izgubili poverenje, skroz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija