Dačić: Amerikanac uhapšen zbog oružja u Srbiji, na ovim prostorima bio više puta od početka godine

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je američki državljanin A. M. M. (36), koji je uhapšen sa pištoljem u centru Beograda, od početka godine nekoliko puta bio "na našim prostorima".
Kako je rekao Dačić, istraga o motivima toga je u toku.
Dačić je za TV Pink rekao da za sada nema informacija da mu je neko bio meta.
"Rasvetljavanje svih detalja je stvar tužilačke istrage", rekao je Dačić.
 
Američki državljanin uhapšen je 27. jula u centru Beograda kada je kod njega pronađen pištolj i okvir sa šest pripadajućih metaka.
  • Neko

    30.07.2024 01:40
    Kod nas šeta ko hoce sve naoružan a nas narod razoružali i narod ljude koji kaže nece rudnik na imanju svom provodite na razgovor
  • Ljovisna

    29.07.2024 14:03
    Ljovisna
    Televisa Prezente!
  • Aco

    29.07.2024 13:37
    Samo da priupotam tog našeg ministra kako se moze iz Amerike u Srbiju bez vize,a mi Plaćamo 160 USD i bivamo odbijeni bez razloga?Dali bi se mozda Vučić obratio da objasni kako oko njega svi imaju američke vize a ko bi obišao rodjake ne moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija