Vučićev kum Petar Panić priznao da je vozilom udario ženu na pešačkom, braniće se sa slobode

Petar Panić Pana je tokom saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je na pešačkom prelazu u Zemunu pre dva dana udario ženu, posle čega je pušten da se brani sa slobode.
Vučićev kum Petar Panić priznao da je vozilom udario ženu na pešačkom, braniće se sa slobode
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je u saopštenju preciziralo da je Petar Panić Pana u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, detaljno navodeći kako je došlo do nesreće i "držeći se adekvatno i s poštovanjem pred javnim tužiocem", prenosi Nova.rs.
 
On se sumnjiči za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
U daljem toku postupka, kako se navodi u saopštenju, biće izvedeni svi dokazi, sagledani video snimci, javni tužilac će odrediti veštake medicinske i saobraćajne struke koji će izraditi nalaz i mišljenje, ispitaće se oštećena i svi svedoci, nakon čega će biti doneta odluka.
Okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u ulici Gornjogradskoj, vozilom udario N. M. (55) koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kom su se u momentu nezgode nalazile još dve osobe.
 
Ona je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde su joj konstatovane dve teške telesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice.
  • Mirko

    29.07.2024 17:12
    Da kumovi pokušaju sa Loto tiketom?
    Kako ih je krenulo...
    "Nikad se ne zna."
  • Mojsije

    29.07.2024 16:19
    Ju ju
    Udario zenu na pesackom prelazu!!! Pa sta!
  • Biba

    29.07.2024 16:08
    .
    Ko prizna, pola mu se prasta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija