Vladimir Đukanović: Vučić ostavljen na milost i nemilost da narodu objasni prednosti projekta Jadar

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "na neki način ostavljen na cedilu, na milost i nemilost" da narodu objašnjava prednosti projekta litijum.
Kako je rekao Đukanović, sve to se dešava dok je "vlast neshvatljivo inertna".
"Tu se još žestoko bori Milenko Jovanov, Ana Brnabić pre svega, koja trpi sve i svašta, Miloš Vučević i još nekolicina funkcionera koji se bore da ljudima objasne benefite tog projekta ako dođe do njegove realizacije", rekao je Đukanović za TV Pink.
Đukanović je naveo da su se svi "ostali sakrili u mišije rupe", kalkulišu, ne žele nikom da se zameraju, nema ih kad treba da se bore i da dožive uvrede koje on, kako kaže, trpi svaki dan.
 
"Opozicija neće ni referendum već da se dekretom zabrani uopšte razgovor na temu litijuma, jer bi u sučeljavanju argumentima izgubili, već idu od protesta do protesta i plaše narod", rekao Đukanović.
  • Stera

    31.07.2024 00:42
    Vera i nevera
    Ne vredi više šta god da pričate niko vam više ništa ne veruje.
  • Peca

    30.07.2024 23:02
    E moj Đuka
    Potpuno je neverovatno koliko vi gospodine Đukanović lupetate gluposti.
  • Milisav

    30.07.2024 20:07
    Da je ovo pravna drzava odavno bi ti i vucic okopavali krompir u Zabeli.Mada ako Bog da bice i toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija