Manifestacija udruženja iz dijaspore "Jedinstvo i snaga - Srbija" u avgustu u Beogradu

Manifestacija "Jedinstvo i snaga - Srbija" održaće se u poslednjoj nedelji avgusta u Domu Narodne skupštine Srbije u Beogradu.
Ova manifestacija će okupiti više od 300 srpskih udruženja iz celog sveta, saopšteno je iz kabineta ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđa Milićevića.
U saopštenju se navodi da je Milićević sinoć održao onlajn sastanak sa predstavnicima udruženja srpske dijaspore, tokom kojeg je istakao da će ta manifestacija biti posvećena i deklaraciji "koju je iznedrio Svesrpski sabor", a usvojile su je vlade Srbije i Republike Srpske i ona "jasno definiše ono šta su nacionalni interesi i ciljevi".
On je kazao i da će manifestacija koja se organizuje u Beogradu doprineti očuvanju jedinstva "svih Srba koji žive van Srbije".
  • zztop

    30.07.2024 13:30
    SvesrBski sabor VANZEMLJAKA , hahahaha ...
  • Drugim rečima

    30.07.2024 12:58
    4,5 MLRD € što šaljete mi nije dosta za Expo i ove moje da namirim- DAJTE JOŠ!!!
  • Veljaš

    30.07.2024 11:20
    Opet mi rođaci dolaze a da me ne obiđu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija