Predsednik opštine Topola podneo ostavku iz moralnih razloga: Brat mu uhapšen zbog droge

Predsednik opštine Topola Vladimir Radojković podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju iz, kako je istakao na današnjoj konferenciji, moralnih razloga.
Predsednik opštine Topola podneo ostavku iz moralnih razloga: Brat mu uhapšen zbog droge
Foto: Pixabay
Kako prenosi N1, on je ostavku podneo zbog hapšenja njegovog rođenog brata, kome je policija u porodičnoj kući pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane i četiri kilograma ove opojne droge.
Radojković, inače član Srpske napredne stranke, rekao je da se odlučio na ovaj potez, bez ikakvih pritisaka, već isključivo jer želi da zaštiti ugled svoje opštine i stranke.
Kako je najavio Dragan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Topola, vanredna sednica Skupštine opštine biće 1. avgusta kada će biti izabran novi predsednik opštine, kao i kompletno opštinsko veće.
  • Marre

    31.07.2024 15:58
    Uh, što je lepa fotelja, cena?
  • V

    30.07.2024 19:09
    Ne brini
    Već će ga negde uhlebiti.
  • Zoki NS

    30.07.2024 12:59
    Bravo
    Svaka Cast. Ispada da jos postoje ljudi od Moralnog Integriteta u Srbiji.
    Za ostale clanove stranke... sta da vam kazem? Konsultujte chatGPT, da vam objasni sta je to zapravo. Mada, kad razmislim, nemate vi ni vremena ni volje za tako nesto.

    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija